" " "
top of page

VLOERBEKLEDING

AM Parquets, een breed aanbod van vloerbedekkingen

PARKET, VINYL OF LINOLEUM? MAAK UW KEUZE BIJ AM PARQUETS!

Bent u op zoek naar een vloerbedekking voor een nieuw project of voor een renovatie? Als u de voorkeur geeft aan massief parket vindt u talloze modellen in onze winkel AM Parquets in Sint-Agatha-Berchem. Ze zullen uw inrichting aangenaam verrijken en warmte en gezelligheid in uw woning brengen. Als u op zoek bent naar een economische oplossing die u laat profiteren van het comfort van hout, overweeg dan ons meerlagig verlijmd parket. Tot slot verkopen we ook betaalbare, stijlvolle en hoogwaardige laminaatvloeren.

Naast parketten biedt AM Parquets vloerbekleding voor buiten en tapijten van goede kwaliteit voor elk budget. U kunt uw woongedeeltes, uw hal of uw gang ermee bekleden. Onze vinylvloeren zijn elegant en bestendig en zijn perfect als bekleding voor de trap. Ten slotte zijn onze linoleumvloeren duurzaam en bieden ze een optimaal loopcomfort.

A.m. Parquets
installation de parquet maison

ELEGANTE EN NETTE PLAATSING

Aangezien de plaatsing een bepalende factor is voor het succes van uw project, garanderen onze werknemers een afwerking van hoge kwaliteit en een fraai resultaat. Wij leggen uw parketvloer volgens de regels der kunst alvorens deze in de was te zetten, te oliën of te lakken. Onze medewerkers snijden de laminaat- en de vinylvloeren met precisie en zorgen hierbij voor een goede harmonie tussen de motieven. Voor de afwerking bieden wij diverse accessoires aan zoals plinten en kwartronden. Ze zijn elegant en zullen de schoonheid van uw vloer versterken.

WIJ BIEDEN PRACHTIGE PARKETVLOEREN AAN MET DE BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING

Raadpleeg snel onze catalogus om uw ideale model te vinden.

bottom of page