" " "
top of page

PRESTATIES

Werkzaamheden op maat door specialisten

GALERIJ

ONTDEK ONZE REALISATIES

NOTRE TRAVAIL PAR ÉTAPES

WE DOEN ALLE WERKZAAMHEDEN MET BETREKKING TOT PARKET

Als bedrijf op mensenmaat in Sint-Agatha-Berchem heeft AM Parquets heel wat prestaties geleverd, zowel op het gebied van de plaatsing als van de restauratie van vloeren. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, professionals en organisaties. Ze waren allemaal tevreden over onze geleverde diensten. Hier zijn we uiteraard trots op, dus zullen we u een aantal foto's tonen in onze winkel. Onze klanten zullen ook graag getuigen van hun tevredenheid.

A.m. Parquets

ONZE KERNACTIVITEIT:
HET LEGGEN VAN PARKETVLOEREN

Wij leggen massief parket en laminaatvloeren, linoleum, vinyl en tapijten. Ons werk is te herkennen aan de perfecte afwerking. Onze bouwlocaties onderscheiden zich door hun properheid omdat de afvoer van afval altijd volgens de regels gebeurt. We brengen ook de glans van uw parketvloer terug door deze te schuren en te behandelen met was of olie. Ten slotte installeren onze medewerkers ook uw kozijnen. Als u een vloerbedekking voor buiten wenst, zullen ze uw terras bedekken met een prachtige vloer.

WE WETEN PRECIES WAT UW BEHOEFTEN ZIJN

Dankzij onze 25 jaar ervaring kennen wij de behoeften van onze klanten en kunnen wij hun wensen op het gebied van parketvloeren voorspellen. Ons bedrijf biedt een breed assortiment aan geïmporteerde parketten en bekledingen, waartussen u de vloer vindt die aan uw verwachtingen voldoet. Ons team heet u van harte welkom, adviseert u en informeert u over elk product. Voor een gepersonaliseerde begeleiding legt u ons uw project voor en maken wij een gedetailleerde offerte.

KIES VOOR EEN HOOGWAARDIG EN GOEDGELEGD PARKET MET AM PARQUETS.

Wij heten u graag welkom in onze winkel in Sint-Agatha-Berchem!

bottom of page