" " "
top of page

PRODUCTCATALOGUS

Een goed gevulde catalogus waarin u zeker uw parketvloer vindt 

WE DOEN ALLE WERKZAAMHEDEN MET BETREKKING TOT PARKET

De vloerbedekking bij uitstek! Houten parketvloeren zijn elegant, ze bieden u optimaal loopcomfort en zorgen voor een warme sfeer in uw woning. In de catalogus van AM Parquets in Sint-Agatha-Berchem vindt u :

Verschillende soorten massief parket van over de hele wereld

Vochtige ruimtes: exotische houtsoorten (stijlvol als duurzaam)

Laminaatvloeren

Meerlagig parket

Na het leggen kunt u ze ruw laten, maar we kunnen ze ook oliën of lakken.

A.m. Parquets

VERSCHILLENDE SOORTEN VLOERBEKLEDING

Naast parketten verkopen wij ook verscheidene soorten tapijt, linoleum en vinyl. De keuze aan motieven is groot. Het zal u dus zeker bevallen onze catalogus te raadplegen voor een op maat gemaakte inrichting van uw woning. Voor uw terras biedt onze winkel verschillende weerbestendige vloeren aan. Tot slot biedt onze catalogus met parketvloeren diverse benodigdheden aan voor de afwerking, zoals plinten, trapneuzen of profielen.

DIENSTEN OP MAAT VOOR ZORGELOZE AANKOPEN

Wij begeleiden u gedurende het gehele aankoopproces om er zeker van te zijn dat uw vloer werkelijk overeenkomt met uw wensen. Onze medewerkers luisteren aandachtig en houden rekening met de specifieke omstandigheden, zoals uw budget of de indeling van uw woning. Zij werken afgestemde oplossingen uit die uw comfort optimaliseren en ervoor zorgen dat uw interieur is zoals u droomt! Tot slot staan onze medewerkers na de aankoop van de vloerbekleding tot uw dienst voor de plaatsing ervan.

RAADPLEEG SNEL ONZE CATALOGUS OM UW IDEALE MODEL TE VINDEN!

Wij bieden prachtige parketvloeren aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

bottom of page