" " "
top of page

AM PARQUETS ,

deskundige vakman op het gebied van parket en vloeren in Brussel

ONZE ERVARING TEN BEHOEVE VAN UW VLOERBEKLEDING

Dankzij haar 25 jaar ervaring heeft parketwinkel AM Parquets in Sint-Agatha-Berchem een bijzondere expertise opgebouwd in de verkoop van parket, kozijnen en vloeren, evenals in de plaatsing en renovatie daarvan. Wij onderscheiden ons door onze constante professionaliteit, onze flexibiliteit en onze traditionele werkwijze die een duidelijke toegevoegde waarde aan onze diensten geeft.

presentatie

PRESTATIES

product

PRODUCT

vloerbekleding

VLOERBEKLEDING

contact

CONTACT

ONZE SPECIALITEITEN

het onderhoud :

boenen

oliën en waxen 

schuren

leggen van de parket

reparaties

grondnivellering en alle voorbereidingen voor installatie

WE LEGGEN ALLE SOORTEN VLOEREN

Wij leggen uw massief houten parketvloeren, laminaatvloeren of meerlagige vloeren met bijpassende plinten. Onze medewerkers beheersen elke installatietechniek waardoor het resultaat altijd elegant is en de sfeer in uw huis ten goede komt. Naast parketvloeren zijn ze ook bevoegd om uw kozijnen, tapijten en vloerbedekking, vinyl- en linoleumvloeren en de vloeren van uw terras te plaatsen. Ons ambachtelijk bedrijf staat ook klaar voor de renovatie van uw parket. We zullen deze opknappen door beschadigde planken te vervangen en deze te schuren. We kunnen deze hierna ook behandelen met vernis, was of olie om de charme te herstellen.

PROFESSIONALS GEVEN U ADVIES

Door onze eerdere projecten en relaties met onze klanten hebben we geleerd om uw wensen en verwachtingen te begrijpen. Wij kunnen u daarom adviseren over de beste keuze qua vloerbedekking die binnen uw budget past en uw smaak en de inrichting respecteert. Tot slot wordt elk van onze projecten uitgevoerd volgens de regels van de kunst, met het oog op de optimalisering van de middelen.

HEEFT U PERSOONLIJK ADVIES NODIG? NEEM CONTACT MET ONS OP.

bottom of page